KLUBBEN

Sogn og Fjordane
 
 
 

Neptunklubben Sogn og Fjordane tilbyr tur til
Roma 3-5 mai og 24-26 mai 2019


Fredag
Kl. 13:40:Ankomst Roma
Vi møtes i ankomsthallen av sjåfør med skilt Neptun. Transfer in til Roma med 2 minibusser.
Vi gjør et stopp for lunsj på restauranten La Carovana,. Her blir det en lunsj med; pastarett, hovedrett med grønnsak, dessert, vin, mineralvann og kaffe.
La Carovana er en gammel bondgård fra 1700-tallet med oliventre, hage og her ligger også engravplass fra antikken. Restauranten eies av familien Zaccardi siden år 2000.

Transport til hotell for innsjekk på HOTEL ADRIANO Adr.:   Via Pallacorda 2
Hotellet ligger supersentralt i det historiske sentrum av Roma på hjørnet av Piazza Firenze. Dvs i kort gangavstand til Pantheon. Hotellet har i de siste årene gjennomgått en kraftig restaurering og er idag et pent og moderne hotell inne i en gammel historisk bygning. Alle rommene har telefon, Air-conditioning og minibar. Hotellet har en elegant og moderne salong og en hyggelig bar som om ettermiddagen kjører med snack buffet. Frokostsal finnes på hotellet.
Et populært hotell .Hyggelig og hjelpsomt personale. meget god beliggenhet i forhold til mange severdigheter. Hyggelige oppholdsrom og bar.

BYVANDRING etter innsjekk, Kl. 17.30 kommer den norske guiden Kirsten Jakobsen til hotellet for en vandring i historiske sentrum, dere får også whispers under vandringen som koples til guidens mikrofon
Spansketrappen,Trevifontenen, Pantheon og Piazza Navona er noe av det vi får med. En kirke eller to blir besøkt og små detaljer blir guidet på vei mellom hovedatraksjonene. Vandringen avsluttes ved restauranten Kl. 20.00.

Middag på S. EUSTACHIO
Piazza dei Caprettari 63-65
En førstelkasses restaurant på en karakteristisk plass inne i det historiske sentrum av Roma, like ved kirken S. Eustachio med sitt romanske klokketårn rett bak Pantheon. 3-retters middag med vin, mineralvann og kaffe.

Tilbake til hotellet på egne bein.

Lørdag Peterskirken/ Vatikanet
Frokost på hotellet
Etter frokost, Kl 09,00 møter 2 minibusser oss på hotellet og kjører til Vatikanet, her møter Kirsten gruppen for en guiding i museet som avsluttes i Peterskirken.
Dere får også her whispers som blir koble til Kirstens mikrofon.
Etter avsluttet tur så følger Kirsten dere til restaurant
Papa Rex for lunsj. En restaurant med tradisjonelt romersk kjøkken, god mat og topp service som ligger rett bakom Peterskirken.
3-retters middag med vin, mineralvann og kaffe.
Litt tid på egen hånd

Middag Kl.20.00 ORSO 80 Via dell’Orso
Hyggelig og populær sted, som ligger et stenkast fra Piazza Navona, ikke langt fra Tiberen. Kjent for god service og mat, spesialiteten er deres spennende forretter (antipasti) som er meget fargerikt og godt.
3-retters middag med vin, mineralvann og kaffe.

Tilbake til hotellet på egne bein,

Søndag
Transport hotell –flyplass

 

 

 

Vi møtes på Flesland / Bergen ved gate.
Egenandel: 4900,--Kr pr pers (max to pr påmeld.)
Påmeldingsfrist: før 10/12-18
Bindende påmelding etter bekreftet plass ved avbestilling
Begrenset med plasser, loddtrekning ved overbooking.

 


_________________________________________________________


 

Turansvarlig
Arild Ytre-Hauge
a.yhauge@enivest.net
Tlf: 91581161_________________________________________________________________________________________________

PÅMELDINGSSKJEMA ---> Fristen er ute!

 

SJÅ PÅMELDTE